Honung

Honung är vår hjärtesak, vi är måna om kvaliteten av honungen redan i början av produktionen. Våra bisamhällen behandlas varken med organiska syror eller kemiska ämnen. Vi producerar mestadels honung av skogsblommor så som hallon och lingon. Ljungblomman ger honungen en kraftfullare smak och större värde och säljs därför separat i enskilda burkar. Utöver det smaksätter vi honung med eteriska oljor och safter, för att utvidga vårt sortiment. Våra honungssmaker är citron, apelsin, mango & lime, havtorn, eukalyptus och pepparmynta. Under vintersäsongen har vi även julhonung till försäljning. Vi erbjuder också rå honung, som fylls upp i burk direkt efter utvinning och är därför helt orörd.


3 orsaker till att välja honung från Marcs Gård

Lokalproducerad

Våra bikupor finns på en radie av 35 km runtom vår gård i Överpurmo. Vi använder bara vår egen producerade honung och kan självfallet garantera att den är 100% finländsk. 

Ren produktion

I vår honung finns inga spår av organiska syror, kemiska ämnen eller läkemedel då vi inte använder sådana i produktionen. Enkelt!

Brett sortiment

Vi har smaker för alla, bokstavligt. Vi använder oss av eteriska oljor som ger honungen en extra kick. Dricker du te? Prova på smakerna eukalyptus och pepparmynta!


Följ oss på Instagram @marcsgard