Marcs Gård

Luomumehiläishoito ja laadukkaat hunajatuotteet Pohjanmaalta

Luomumehiläispesämme tuottavat monipuolisen valikoiman mehiläisviljelytuotteita. Ammattimaisessa mehiläishoidossamme arvostamme laatua ja kestävyyttä, minkä vuoksi olemme tehneet päätöksen olla käsittelemättä pesäkkeitämme orgaanisilla hapoilla tai kemiallisilla aineilla.

Ekologinen mehiläishoito

Välitämme ympäristöstä ja mehiläisistämme. Siirtyminen luomumehiläishoitoon oli meille luontaista, ja vuonna 2020 meistä tuli hyväksyttyjä eko-mehiläishoitajia. Ekologiset mehiläishoitajat saavat käyttää orgaanisia happoja rajoitetusti, mutta koska pidättäydymme tästä kokonaan, se ei ollut meille suuri muutos. Käytämme pesissä omaa luomumehiläisvahaamme varmistaaksemme hyvän laadun alusta loppuun! 

Tuotteet

Meiltä löydät laajan valikoiman mehiläishoitotuotteita. Mehiläishoidosta saamme luomumetsähunajaa sekä useita erikoislajikkeita, kuten kanervahunajaa ja havupuuhunajaa. Meillä on useita hunajatuotteita, joissa on jokin lisämaku. Yksi suuri suosikki on tyrnimehulla maustettu luomuhunaja!

Meiltä löytyy myös luomuravintolisiä, kuten siitepölyä ja pergaa sekä luomumehiläisvahaa. Valmistamme talven aikana omia mehiläisvahakynttilöitä useissa eri muodoissa, ilman lisättyjä värejä tai tuoksuja.

Ajankohtaista Marcs Gårdilla

Marcs Gårdin yhteistyökumppanit: