Bivax

Vi använder vårt egna bivax som är av utmärkt kvalité och fria från syror och kemikalier då sådana inte används i produktionen. Vi byter ut bivaxet i honungsramarna vartannat år, för att garantera en god smak på honungen. Bivaxet som byts ut blir till fina bivaxljus i olika former. Bivaxljusen har en lätt naturlig doft och finns med mörkare lack eller helt utan yta. I vårt sortiment finns även statyer och tavlor, som kan pryda varje hem. Är du biodlare eller gör hemmagjord kosmetika? Vårt bivax passar till många ändamål och säljs i lösvikt. Ta kontakt för mera information och priser.


3 orsaker till att välja bivax från Marcs Gård

Ren produkt

Vårt bivax produceras av våra egna bin som inte behandlas med organiska syror eller kemiska ämnen.

Höj mysfaktorn

Bivaxljusen har en behaglig och naturlig doft samt en söt underton. Ljus av bivax ger en avslappnande atmosfär utan att vara överväldigande, som doftljus kan bli. Bivaxljusen passar de flesta hem och kan ges som present vid t.ex. födelsedagar.

Omtyckt ingrediens

Bivax har sedan urminnes tider använts i skönhetsprodukter. Vill du själv göra krämer eller varför inte möbelvax? Vi har bivax i lösvikt som passar till de flesta hobbys och pysslare.


Följ oss på Instagram @marcsgard